Deocamdată pagina este ÎNCHISĂ!
Vă rugăm încercați mai târziu.
BLOG

Design interior pentru reînnoire

01.04.2019 23:12

Te gândești cum ai putea crea atmosfera de carnaval în camera copilului? 

Copiii sunt dornici deja ca după surul iernii în sfârșit să strălucească în culori camera lor? Mută veselie în locuință cu lucruri puține, simple.

Cu toate acestea să fii atent ca pe perete să nu se aplice ramă grea, ceas sau astfel de lucruri care cu căderea poate cauza daune.

Lampion colorate:

Taie din hârtie colorat dreptunghi, desenează ramă groasă, după care pe această linie în larg taie fâșii. Pune sus și este gata decorațiunea veselă. IDEE: seara în loc de lumină, aprinde lampioanele. 

Ghirlande de hârtie colorate:

Din hârtie mătase sau orice hârtie colorat taie forme de triunghi și lipește în șir pe ață lungă. Pune pe perete sau poți fixa în cameră diagonal. Într- adevăr va fi o atmosferă de carnaval! 

Pregătește mască mare:

Din carton mai mare taie mască imensă. Aceștea poți decora pe placul tău. În caz dacă este gata, se poate pune pe perete. 

Stickere de perete: 

Decorează peretele cu stickere de perete de dimensiune mare, strălucitor cu culori vesele. Cu puțină creativitate poți vrăji o decorațiune fantastic în camera copilului tău. De fapt datorită materialului poți muta de mai multe ori, nu lasă urme pe perete, se lipește din nou.

     

Creare magazin online
Paylike