Informaţii cumpãrare

INFORMAŢII CUMPĂRARE

Produsele care pot fi achiziţionate: bandă pentru susţinerea burticii în timpul sarcinii, centură postnatală pentru strângerea burţii, sticker perete, vitamine sî supliment alimentar.

 

Preţurile afişate conţin taxa pe valoare adăugată, prevăzută prin lege, însă nu conţin costurile livrării. Pozele afişate pot diferi de produsul în realitate, în anumite cazuri sunt folosite ilustraţii.

Pagina web prezintă produsele şi asigură Utilizatorilor posibilitatea comandării online. 

Cu ajutorul punctelor de meniu Utilizatorul poate obţine informaţii legate de anumite produse.

 

În cazul comenzii cu sau fără înregistrare Utilizatorul va trebui să furnizeze următoarele informaţii: adresă e-mail, nume, nr. telefon, date necesare pentru facturare, respectiv adresa de livrare (dacă diferă de cea de facturare). Pentru înregistrare, pe lângă informaţiile amintite, se va indica şi o parolă. Acordaţi atenţie sporită exactităţii datelor, deoarece pe baza acestora se va factura şi livra produsul.

Prin completarea datelor Utilizatorul ia la cunoştinţă dispoziţiile Condiţiilor Contractuale Generale şi ale Prospectului privind gestionarea datelor.

 

Suma care urmează a fi achitată conţine preţul produsului şi costul livrării, exprimat în RON.

În toate cazurile, departamentul de relaţii cu clienţii va confirma comanda plasată în scris, prin e-mail, în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii. Această confirmare nu trebuie confundată cu e-mailul de confirmare generat automat de către sistem.

 

Contractul este încheiat odată cu plasarea comenzii şi primirea confirmării.

Pentru descărcarea şi vizualizarea Condiţiilor Contractuale Generale în variantă printabilă faceţi click aici.

 

În toate cazurile, Furnizorul va întocmi o factură pe hârtie, care conţine preţul produsului şi costurile de livrare, şi pe care o va trimite Utilizatorului împreună cu produsul.

Suma finală de plată, conform rezumatului comenzii şi scrisorii de confirmare, conţine toate costurile.

Nu există costuri de operare legate de plată.

Plată: 

 

Prin ramburs: Utilizatorul va plăti în numerar curierului ALLPACKA.RO la primirea produsului comandat.

 

Plata în avans: numai la cerere.

Dacă doriți să plătiți prin avans la trimiterea comenzii vă rugăm să menţionaţi în rubrica observaţii: Plata în  avans.

Contravaloarea produsului comandat va fi achitată prin virament bancar conform datelor furnizate în e-mailul de confirmare.

Pentru a putea identifica plata făcută, la rubrica explicaţie vă rugăm să vă treceţi numele şi nr. comenzii.

 

Livrarea se face prin intermediul curieratului ALLPACKA.RO.

 

Costurile de transport pe întreg teritoriul României: 

 

iar peste 85 de RON este gratuită,

 

pentru comenzi sub 85 de RON este 15 RON, 

 

Termen de livrare: în cazul plăţii prin ramburs în termen de 4-6 zile lucrătoare de la data confirmării, în cazul plăţii în avans, în termen de 4-6 zile lucrătoare de la intrarea banilor în cont.

Livrarea se face în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-17:00. În cazul în care clientul nu poate fi găsit la domiciliu în intervalul orar indicat, se poate indica şi o altă adresă de livrare (de ex. a locului de muncă).

 

Dreptul la renunţare: În conformitate cu reglementările Ordinului Guvernamental nr. 45/2014 (II.26.) care reglementează contractele încheiate între consumatori şi întreprinderi, Utilizatorul are dreptul de a renunţa la contract, fără motivare, în termen de 14 zile de la recepţia produselor, şi poate returna produsele comandate.

În cazul exercitării dreptului la renunţare, pe lângă costurile de returnare ale produsului, Utilizatorul nu va suporta alte costuri, însă Furnizorul poate pretinde compensarea pagubelor materiale cauzate ca urmare a utilizării neconforme cu destinaţia. În conformitate cu reglementările de mai sus, după primirea produselor returnate. Nu avem posibilitatea să preluăm produsele folosite.

Furnizorul va returna cumpărătorului imediat, respectiv în cel mult 14 zile, contravaloarea produselor împreună cu costurile de livrare achitate cu ocazia cumpărării, în condiţiile în care Utilizatorul a returnat la adresa Furnizorului produsul în acest interval de timp.

 

 

Creare magazin online